29.07.2015

Baklava yufkasından cıtır börek

Harika kıyır kıyır kat kat peynirli tereyağlı börek tarifi 

MALZEMELER 

bir paket baklava yufkası

150 gram tereyağı 

500 gr beyaz peynir 

2 yumurta 

YAPILIŞI : 

 peynir ile yumurtalar iyice ezilir kenara alınır baklava yufkalari açılır 4 kat üst üste dizilir her katına eritiginiz tereyağ fırça ile sürülür dört katın sonunda peynirli yumurtali harcimizdan eklenir ve sıkı sıkı rulo yapılır ve bicak yardimi ile dilim dilim bölünür önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pembelesene kadar pişirin hem pratik hem bir lezzet li harika bir tarif deneyin derim her ısırdığınızda çıtır çıtır ediyor sevgi dolu akşamlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder