29.07.2015


Pratik cevizli un helvas─▒ ­čśőtarifi : : 100 gram margarin ­čĺĽ 1cay barda─č─▒ s─▒v─▒ya─č ­čĺĽ 2 subarda─či un ­čĺĽ ┼čekerli ┼čerbeti i├žin :2 subarda─či ┼čeker ­čĺĽ 3 subarda─či s─▒ca─ča yak─▒n su ­čĺĽYAPILISI : 100 gr margarin ve bir ├žay barda─č─▒ s─▒v─▒ya─č eritilir ├╝zerine 2 subarda─či unumuzu ilave edip iyice k─▒s─▒k ate┼čte kavrulur yakla┼č─▒k 35 dakika kavurdum yarimsubarda─č─▒ ceviz ilave edip un kokusu ├ž─▒k─▒nca ve kramelize renk alinca ├╝zerine hazirladigimiz sekerli ─▒l─▒k su d├Âk├╝l├╝r h─▒zl─▒ h─▒zl─▒ kar─▒┼čt─▒r─▒l─▒r topaklasmamas─▒ i├žin daha sonra az s─▒ca─č─▒ cikan helvamizi istedi─činiz sekilde sunum yapabilirsiniz ister ka┼č─▒kla isterseniz benim gibi minik kaliplarda servis edebilirsiniz ­čĺĽ

Hi├ž yorum yok:

Yorum G├Ânder