29.07.2015

Kozalak mantı

 KOZALAK MANTI: tarifi : : 4 adet yufka minik üçgen ler olarak kesilir daha sonra bir pipet yardımı ile sıkı sıkı sarılır sarılan yufkalar bol yağda kızartılır. Daha sonra 2 soğan 3 ila 4 adet sivri biber kavrulur yarım kilo kiyma da ilave edilip kavrulmaya devam edilir daha sonra domates sosu ve salcasi ilave edilip tuz karabiber koyup iyice pişirilir yağda kizaran kozlakmantilarimiz üzerine kiymali sosumuzu döküp yoğurt gezdirilir harika bir sunum ve lezzet ortaya çıkıyorhayırlı musmutlu aksamlar diliyorum

2 yorum:

  1. Diğer tüm tarifler gibi harika! Bugün Nursel'in mutfağında izledim pozitif, akıllı, becerikli, güzel insan... Allah nazarlardan korusun; tariflerin devamlı olması dileğiyle....

    YanıtlaSil